TESTIRANJE INTELIGENCIJE U BARU


Mensa Crne Gore, u saradnji sa JU Srednjom poljoprivrednom školom iz Bara, u subotu 14.09.2013. godine u 12:00 časova organizuje testiranje bazične inteligencije u Baru.

 

Testiranje će se održati u prostorijama JU Srednje poljoprivredne škole – Bjeliši bb.

Testiranje je otvorenog tipa, tako da, osim učenika JU Srednje poljoprivredne škole, test mogu raditi svi zainteresovani građani.

Prijava za testiranje je obavezna*. Rok za prijavu je otvoren do utorka 10.09.2013. god. do 12h.

Cijena testiranja je 10 evra, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25% (7,50 evra). Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina. Rezultati testova se dostavljaju lično ili na adresu koju odredi kandidat. Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od strane Mense International koji pregleda testove.

* Prijava se sastoji iz dva dijela:

1. Slanje potrebnih podataka na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
(ime i prezime kandidata, njegov JMBG i telefon za kontakt)

2. Uplata za testiranje na žiro-račun Mense Crne Gore
broj 530-1890-66 otvoren kod NLB Montenegro banke
sa pozivom na broj – JMBG

Ukoliko kandidat ne prisustvuje testiranju, povrat novca nije moguć iz organizacijskih razloga.

NAPOMENA:
 Polaznici seminara Brzo čitanje, Savršeno pamćenje, Briljantno učenje, Mape uma, Principi uspjeha, Seminar prodaje i dr. koje organizuje Mensa Crne Gore - SIG za edukaciju, na ovom testiranju mogu iskoristiti pravo na gratis testiranje. Ovo se odnosi na sve kandidate koji su izvršili prijavu za neki od navedenih seminara na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 Svi kandidati koji budu radili test 14.09.2013. godine ostvaruju pravo na popust 10% prilikom organizacije nekog od navedenih seminara
 Zavisno od interesovanja, navedene seminare ćemo u narednom periodu organizovati u Baru, takođe u saradnji sa JU Srednjom poljoprivrednom školom.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me