IZBORNA SKUPŠTINA

Dragi članovi,

obavještavamo vas da će se Izborna skupština održati 6. 9. 2014. godine sa početkom u 11:00 h na Fakultetu za državne i evropske studije (A1 sala, koja se nalazi u sjevernoj tribini Gradskog stadiona).

Glasanje će biti javno, putem glasačkih listića. Prebrojavanje glasova biće obavljeno nakon završetka glasanja, kada će biti i objavljeni rezultati glasanja.

Detaljni rezultati glasanja biće objavljeni putem mailing liste.

Takođe, za članove koji nijesu u mogućnosti da prisistvuju Izbornoj skupštini, biće omogućeno i glasanje putem SMS-a i maila.

Nakon pristizanja kandidatura, Predsjednik Skupštine javno će objaviti spisak pristiglih kandidata i timova, kao i konačan spisak članova koji imaju pravo glasa.

Nakon završetka glasanja za Upravni odbor biće izvršeno glasanje za izbor članova Nadzornog odbora.

S poštovanjem,
Izbora komisija

 

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me