TESTIRENJE INTELIGENCIJE U PODGORICI

Mensa Crne Gore će u nedjelju, 06. decembra 2015. godine u 13:00 časova organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici. Testiranje će se održati u prostorijama Univerziteta “Mediteran” - Fakultet za informacione tehnologije. Adresa fakulteta je ul. Vaka Đurovića bb (sjeverna tribina Gradskog stadiona, 2. sprat).

Prijava za testiranje je obavezna.
Rok za prijavu je otvoren do subote, 05. decembra u 13:00h.

Prijavu sa podacima (ime i prezime kandidata, JMBG i telefon za kontakt) poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cijena testiranja je 10 evra, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25%. Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina. Rezultati testova se dostavljaju lično, ili na adresu koju odredi kandidat. Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od strane Mense International koji pregleda testove.

Napominjemo da Mensin test inteligencije možete da radite najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

 

Ovog vikenda, Mensa Crne Gore će, u saradnji sa srednjim školama, organizovati besplatno testiranje bazične inteligencije za najbolje učenike sledećih škola:
-JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ – Danilovgrad,
-JU Srednja elektrotehnička škola „Vaso Aligrudić“,
-JU Srednja građevinsko-geodetska škola "Inž. Marko Radević",
-JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“,
-JU Srednja stručna škola „Sergije Stanić“,
-JU Gimnazija „Slobodan Škerović“,
-JU Viša stručna škola Policijska akademija – Danilovgrad,
-JU Srednja medicinska škola.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me