MEMORANDUM O SARADNJI


IPA Sekcija Crna Gora (Međunarodna policijska asocijacija) i Mensa Crna Gora su dana 21. 6. 2016. godine potpisali memorandum o saradnji

s ciljem upoznavanja, druženja i učestvovanja u različitim aktivnostima na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i nezavisnosti kao odraz buduće saradnje ove dvije organizacije.

Potpisnici će svoje aktivnosti usmjeriti na međusobnu afirmaciju i zajedničke aktivnosti, u skladu sa potrebama i zahtjevima organizovaće se prezentacije i seminari, uspostavljaće se saradnja i povezivanje.

Potpisnici se takođe obavezuju da na svim događajima koje organizuju omoguće učešće članovima druge ugovorne strane pod istim uslovima koji važe i za njihove članove.

Za sve zainteresovane IPA članove obezbijeđen je popust u iznosu od 25% prilikom testiranja bazične inteligencije.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me