DANI MENSE U BEOGRADU

Sa zadovoljstvom vam prosleđujemo poziv Mense Srbije na događaj "Dani Mense u Beogradu 2016" za vrijeme Beer festa.


_______________________________________

Poštovani članovi,

Ove godine ćemo od 19. do 21. avgusta 2016. godine imati priliku da se uz uobičajene, ali i uz potpuno nove sadržaje družimo tokom Dana Mense u Beogradu koji se po tradiciji održavaju u vreme Beer festa . Za razliku od prethodnih dvanaest godina, ove godine se tog vikenda održavaju i završna takmičenja Olimpijskih igara u Riju.
I ove godine se delovi programa Dana Mense u Beogradu preklapaju, ali smo, gde god je to bilo moguće, dogovorili više od jednog termina.

Program manifestacije će 19. avgusta 2016. godine u 19h zvanično otvoriti predsednica Mense Srbije Aleksandra Borović i urednica književnog i tribinskog programa Kulturnog centra Beograda Olivera Stošić Rakić u prostoru ARTGET galerije KCB-a (Trg Republike 5/I) a potom sledi predavanje pod naslovom "Zašto ljudi sarađuju i kažnjavaju?" koje će održati Milovan Dekić, asistent na Fakultetu političkih nauka koji radi i u firmi Nordeus.

Program DMBG 2016

https://www.mensa.rs/sr/lokalne/beograd/dmbg2016/

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me