Mensa-novosti, Protokol o saradnji

Mensa Crne Gore i UDG uspostavili značajno partnerstvo za promociju znanja

Mensa Crne Gore i Univerzitet Donja Gorica (UDG) su danas uspostavili značajno partnerstvo potpisivanjem Protokola o saradnji. Ovaj protokol potpisali su prof. dr Milica Vukotić ispred UDG-a i predsjednik Danilo Vorotović ispred Mense Crne Gore.

Partnerstvo je usmjereno na promociju znanja i zajedničko djelovanje radi razvoja svih sfera društva. U okviru ove saradnje, planirano je međusobno promovisanje aktivnosti s posebnim naglaskom na zajedničke projekte.

Kao rezultat ovog partnerstva, studenti, nastavni kadar, menadžment i osoblje UDG-a imaće posebne benefite, uključujući godišnje besplatno testiranje bazične inteligencije. Pored toga, Mensa Crne Gore će kroz svoje aktivnosti isticati podršku UDG-a, nudeći promotivne cijene za testiranja i povoljnosti u plaćanju godišnje članarine.

Tokom sastanka razmatrani su aktuelni i budući projekti, s posebnim fokusom na organizaciju EMAG26, prestižnog događaja koji će okupiti preko 1500 gostiju iz cijelog svijeta. Diskutovane su mogućnosti zajedničkog djelovanja u organizaciji ovog značajnog skupa.

Pratite naše zajedničke inicijative i vijesti na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama.