Mensa-novosti, testiranja

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Kolašinu 09.03.2024.

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Kolašin organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Kolašinu. Testiranje će se održati u Centru za kulturu, sa početkom u 11h.
U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.
Testiranje je besplatno za sve stanovnike Opštine Kolšin koji imaju validan identifikacioni dokument, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici kolašinske opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na testiranje@mensa.me.
VAŽNO:
🔹Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika srednjih škola koji moraju imati navršenih 16 godina života na dan testiranja.
Benefiti za mlađe članove Mense Crne Gore su brojni, prepoznatost u društvu, učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima u kojima učestvuje Mensa Crne Gore, uvezivanje sa članovima iz Crne Gore i čitavog svijeta, mnogobrojne povoljnosti koje pruža EYCA kartica za mlade koja se dodjeljuje članovima mlađim od 29 godina i još mnogo toga.
🔹Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
🔹Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 8. marta do 20h.OBAVEZNO JE POPUNITI UPITNIK NA OVOM LINKU.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na mejl testiranje@mensa.me.

Uz zahvalnost Opštini Kolašin koja je prepoznala značaj testiranja u svojoj sredini i koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati prijave za besplatno testiranje, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.