Mensa-novosti, testiranja

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Žabljak organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije na Žabljaku, subota 2. mart

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Žabljak organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije na Žabljaku. Testiranje će se održati u JU SMŠ „17. septembar“, 02.03.2024. godine, sa početkom u 11h.
U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.
Testiranje je besplatno za sve stanovnike Opštine Žabljak koji imaju validan identifikacioni dokument, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici žabljačke opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na testiranje@mensa.me.
VAŽNO:
* Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.
* Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika JU SMŠ „17. septembar“, koji moraju imati navršenih 16 godina života na dan testiranja.
* Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
* Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 1. marta do 18h.

🔗Link za prijavu koja je obavezna se nalazi u nastavku: https://forms.gle/tVPfxj25JKzewgvCA
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na mejl testiranje@mensa.me.
Uz zahvalnost Opštini Žabljak koja je prepoznala značaj testiranja u svojoj sredini i koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati prijave za besplatno testiranje, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.