EMAG, Mensa-novosti

Poziv članovima da se prijave za EMAG 2024 koji će se održati u Bukureštu od 31. jula do 4. avgusta

Pozivamo članove Mense Crne Gore da se prijave na ovogodišnji EMAG24, koji će se održati od 31. jula do 4. avgusta u Bukureštu, Rumunija. Prijave su otvorene putem registracije na sajtu https://emag24.eu/, a Mensa Crne Gore će djelimično sufinansirati troškove učešća aktivnim članovima.

Procijenjeni troškovi u ovom trenutku (cijene prevoza i smještaja podložne su promjenama):

* Early bird registracija (uključuje paket dobrodošlice, Icebreaker i Gala večeru): 130EUR.

* Povratna avio karta od Tirane do Bukurešta: 80EUR

* Smještaj za 4 noći: 140EUR po osobi

EMAG predstavlja najveći međunarodni skup udruženja Mensa u Evropi i jedan od najznačajnijih Mensa skupova u svijetu. Okuplja više od 1000 učesnika iz različitih dijelova svijeta i svih starosnih grupa. Ovaj skup, čija je skraćenica od „European Mensas Annual Gathering“, svake godine organizuje druga nacionalna Mensa iz Evrope.

EMAG tradicionalno počinje srijedom sa večernjim događajem nazvanim Icebreaker. Tokom četvrtka, petka i subote, održavaju se paralelna predavanja i radionice, dok se slobodno vrijeme može ispuniti spoljnim aktivnostima radi stvaranja veza i prijateljstava. Konferencija kulminira Gala tematskom večerom u subotu, dok nedeljni oproštajni ručak omogućava posljednje zajedničko druženje.

EMAG ima bogatu istoriju održavanja u različitim evropskim gradovima, a Mensa Crne Gore će biti domaćin 2026. godine, čime se dodatno podstiče prisustvo članova na ovom prestižnom događaju.

Za dodatne informacije, možete kontaktirati Predsjedništvo putem email-a predsjednistvo@mensa.me.