Mensa-novosti

Rafting na Tari od 5. do 7. jula – Prijave su otvorene!

Dragi članovi i prijatelji Mense, spremite se za nezaboravno iskustvo na našem međunarodnom druženju članova i prijatelja Mense na Tari! Ove godine nas tradicionalno očekuje uzbudljiva avantura rezervisana za prvi vikend jula, od 5. do 7. jula 2024. godine.

PROGRAM:

Petak 5.7.: Dolazak na Šćepan Polje u poslijepodnevnim časovima.

Subota 6.7.: Doručak, rafting, ručak, slobodno vrijeme do večere, večera, druženje.

Nedelja 7.7.: Doručak, sumiranje utisaka i napuštanje rafting kampa.

Ovaj program obuhvata rafting na najljepših i najatraktivnijih 18 kilometara rijeke Tare, od Braštanovice pa sve do Šćepan Polja gdje se Tara sastaje sa Pivom i nastaje Drina. Baš ova dionica sa preko dvadeset svojih bukova i brzaka predstavlja najuzbudljiviji dio rijeke. Rafting se obavlja posebnim čamcima za divlje vode, sa osam nezavisnih komora, dužine pet i širine dva metra, što čini putnike bezbjednim. Svaki učesnik je snabdjeven pojasom za spasavanje i kacigom, a u slučaju kiše i hladnoće oblače se neoprenska odijela i kišne kabanice.

Cijena:

Prijave do 1. aprila: šator 75 €, bungalov 95 €.

Prijave do 1. maja: šator 85 €, bungalov 105 €.

Prijave do 1. juna: šator 95 €, bungalov 115 €.

Prijave nakon 1. juna: šator 105 €, bungalov 125 €.

Djeca do 6 godina imaju popust 50%, a djeca od 6 do 12 godina 30%.

Napomena: Članovi Mense Crne Gore imaju popust 10 € na gore navedene cijene.

U cijenu programa su uračunati: prevoz Podgorica – Šćepan Polje – Podgorica, parking u krugu kampa, obroci (5 obroka), vožnja džipovima, rafting i oprema za rafting i kao i 2 noćenja. U cijenu nijesu uračunati svi ostali troškovi koji nijesu predviđeni programom.

Kako se prijaviti?

Za sve informacije i prijave, kontaktirajte nas na e-mail: rafting2024@kamp.brijeg.me. Prijave su obavezne i moguće su do popunjavanja kapaciteta.

Ne propuštite priliku za nezaboravnu avanturu na najljepših 18 kilometara rijeke Tare! Za više detalja o programu i smještaju pogledajte Program i ponudu Rafting na Tari 2024 ili se pridružite našoj Viber zajednici.