Mensa-novosti

Testiranje bazične inteligencije u Podgorici 31.03. u 11h – Medicinski fakultet

Mensa Crne Gore u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore organizuje testiranje bazične inteligencije u Podgorici. Testiranje će se održati u prostorijama Medicinskog fakulteta, u nedelju 31.03. sa početkom u 11h.

Cijena testiranja je 20€, dok za mlađe od 29 godina i starije od 60 godina iznosi 15€. Za sve studente i zaposlene na Univerzitetu Crne Gore testiranje je besplatno. 

Uplate se vrše tačnim iznosom u gotovini kod blagajnika neposredno prije testiranja ili na žiro račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju „Svrha uplate“), a polje „Poziv na broj odobrenja“ popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.

❗ VAŽNO:
🔹Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika srednjih škola koji moraju imati navršenih 16 godina na dan testiranja.
Benefiti za članove Mense Crne Gore su brojni, prepoznatost u društvu, učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima u kojima učestvuje Mensa Crne Gore, umrežavanje sa članovima iz Crne Gore i cijelog svijeta.
🔹Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.

📨 Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 30. marta do 15h.

🔗 Link za prijavu koja je obavezna se nalazi u nastavku: https://forms.gle/odVs14FGFfYz644E9

ℹ️ Za sva pitanja i dodatne informacije možete pisati na testiranje@mensa.me.

✨Uz zahvalnost za saradnju Univerzitetu Crne Gore koji je omogućio da se svi zainteresovani studenti besplatno testiraju, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.

Mensa Crne Gore